hamburgerIcon
login

SHOP BABY PRODUCTS

ADDED TO CART SUCCESSFULLY GO TO CART
  • Home arrow
  • बेबी गर्ल के टॉप 100 भारतीय नाम arrow

In this Article

    बेबी गर्ल के टॉप 100 भारतीय नाम

    Baby Care

    बेबी गर्ल के टॉप 100 भारतीय नाम

    4 April 2023 को अपडेट किया गया

    ख़ूबसूरत आँखें, मीठी आवाज़ और नन्हें पाँव- इन सब ख़ूबियों वाली नन्हीं-सी परी को आप किस नाम से पुकारते हैं? जी हाँ, हम यहाँ आपकी बेबी गर्ल की बात कर रहे हैं. क्या आपने अभी तक अपनी बच्ची के लिए नाम नहीं चुना है? अगर आप भी उन्हीं पेरेंट्स में से हैं, जिसे अपने बेटी के लिए एक बेहतर नाम की तलाश है, तो आप बिल्कुल सही जगह पर हैं. आपकी सुविधा के लिए हमने एक लिस्ट तैयार की है, जिसमें आपको अर्थ सहित बेबी गर्ल के यूनिक और ख़ूबसूरत नाम मिलेंगे.

    Name Meaning
    Adya आद्य
    Anvi अनवी
    Anika अनिका
    Arya आर्य
    Avni अवनि
    Anya अन्या
    Aahna आहना
    Adwik अद्विक
    Amruta अमृता
    Ankia एंकिया
    Ati अति
    Bhavani भवानी
    Brinda वृंदा
    Bhavini भाविनी
    Barkha बरखा
    Bhavna भावना
    Bina बीना
    Bimala बिमला
    Bhanumathi भानुमति
    Charitha चरिता
    Chhaya छाया
    Chakrika चक्रिका
    Chanchal चंचल
    Dayyan दिव्यां
    Dipa दीपा
    Heema हेमा
    Heemal हेमल
    Ishanvi इशानवी
    Ishani इशानी
    Ishita इशिता
    Isha ईशा
    Iara इरा
    Idika इदिका
    Ikshita इक्षिता
    Iravati इरावती
    Indali इंद्राली
    Ijya इज्या
    Ita इता
    Jeevika जीविका
    Jasmine चमेली
    Januja जानुजा
    Jhalak झलक
    Jagvi जगवी
    Jagriti जागृति
    Jasmit जैस्मित
    Janya जन्या
    Jaanaki जानकी
    Jalsa जलसा
    Kavya काव्या
    Krisha कृष्णा
    Kashish कशिश
    Kamya काम्या
    Leena लीना
    Lakshmi लक्ष्मी
    Lekha लेखा
    Lipika लिपिका
    Lumbini दीपक
    Ladli लाड़ली
    Is this helpful?

    thumbs_upYes

    thumb_downNo

    Written by

    Jyoti Prajapati

    Jyoti is a Hindi Content Writer who knows how to grip the audience with her compelling words. With an experience of more

    Read More

    Get baby's diet chart, and growth tips

    Download Mylo today!
    Download Mylo App

    RECENTLY PUBLISHED ARTICLES

    our most recent articles

    Mylo Logo

    Start Exploring

    wavewave
    About Us
    Mylo_logo

    At Mylo, we help young parents raise happy and healthy families with our innovative new-age solutions:

    • Mylo Care: Effective and science-backed personal care and wellness solutions for a joyful you.
    • Mylo Baby: Science-backed, gentle and effective personal care & hygiene range for your little one.
    • Mylo Community: Trusted and empathetic community of 10mn+ parents and experts.